Pregnant 7 week

Assalammualaikum Hai Semua. Saya Nak bertanya , Normal kah Pregnant 7week hanya nàmpak kantung? Ni anak pertama, Risau saya 🥲#firstbaby #ingintahu #pleasehelp

3 Balas

Biasa awak, saya masa week 8 pun nmpak kntung gakk tapi doc kata saiz kantung sma dgn usia kndungan, doc suruh scan masa week 10, tapi saya tak pergi, saya tggu smpai week 12.Minggu depan week dah 12 harap nmpak laa janin diaa. Sebeb kawan saya week 12 bru nmpak jugakk.bSemoga dipermudahkannn urusan awak jugak ye. Banyakkan doa, positif selalu

sy pulak 7w tp scan br 5w..cumanye fetal heart dya dh npk..ok ke

Normal. Selagi takde spotting.