Perlukan bantuan

Assalammualaikum hai.. Dayah nk tanye normal ke hamil 17 minggu dh ade susu? Macam mane nk jaga nye,perlu ke di perah atau di biar kn?akan terjadi nye bengkak susu tk kalau di biar kn? Perlu di bersih kn ke di sekitar puting? Risau ni.. Tk tahu nk buat macam mane...susu nye tk bnyk keluar tapi basah jugak lh baju...hamil anak pertama serba serbi tk tahu...maaf kalau soalan nye sensitif sikit...

1 Balas

W'salam. Normal je tu puan. Jangan picit2/pam breast. Just rajin bersihkan nipple guna kain lembab supaya nipple tak tersumbat.