Pendapat semua org

Assalammualaikum dua date 8/1 skrg ni sakit bahgian kemaluan kita smpai susah nak jalan atau berdiri dan kerap mengeras baby kurang aktif perlu ke kita pergi hospital terus adkah tu tanda nak bersalin siapa yang dua date sama dan merasa bende yang sama .. saya nak g hospital takut nurse ii sana marah

6 Balas

due sama 8/1 , pun rasa yg sama bby kuat ngeras juga tp still aktif . kalau kerap sgt better pi hopsitl check