sakit di bawah peranakan dan pinggang

assalammualaikum dan selmat pagi semua.. saya ingin bertanya, adakah perkara biasa sakit di peranakan kita macam ditarik2 rasanye dan sakit pinggang membuatkn tidak selesa utk duduk dan tidur masa awal mengandung 7 minggu...mintak pencerahan yer... terima kasih semua ?

1 Balas

Mase saya awal awal dulu mcm nie juga. Tanya nurse n doktor dorang kata maybe kencing kotor. Kena minum air masak banyak. Atau baby nak membesar

5y ago

ooo terima kasih sis.