Nak sharing 😍🤤 Sebab item ni best...

Assalammualaikum dan selamat pagi semua❤️🌹. Nak share ni... Saya dah pakai banyak brand pampers... Tapi brand Mamypoko ni juge best.. Dan affordable and ade olive oil.. Baby xde ruam di punggung dia🤣🤤❤️ pampers lain yang best saya suke... Adalah.. 1.Mamypoko / Moony (affordable) 2.Apple Crumby (pricy skit tapi best) 3.Genki (affordable) 4.Huggies (affordable) 4 brand ni je la saya suka... But kerap pakai Mamypoko/Moony.. Moony ni selalu ade kat shopee.. Saya selalu beli Pampers dalam carton kat shopee sebab murah sgt sgt. Every month beli one carton jimat disitu...ikut keserasian baby pampers ni...#firstmom #firstbaby #sharing

Nak sharing 😍🤤 Sebab item ni best...
5 Balas

atas keserasian bb masing2..mcm my bb y sesuai hnye molfix bamboo..kulit n penyerapan..Jenis lain sume x sesuai.. kebanyakkan kulit jd cepat rush n bocor..n satu lg masuk kut celah buntut..myb my bb chubby.. masuk setaun lbh dah pakai xxl

1y ago

kikikiki..dah terlebih yis..nak patah tangan..mamanye kecik je

sama sis , anak saya kalau pampers jenama lain kompom naik ruam . pernah tukar dengan Huggies and genki tapi kulit anak naik ruam ..

1y ago

😊😊

My baby sesuai dengan Genki dari umur 3months sampai skrg 1y2m 🤩 Malas dah nak tukar hehe 😅

1y ago

Genki 👍👌❤️🌹 = maksud genki dalam bahasa jepun..= Baik/bagus !❤️😂😂😂😂

tgok pd baby..

👍🏻👍🏻