insulin mengandung

assalammualaikum dan selamat pagi . nak tanya , kalau dh kene amik insulin . pastu tiba2 bacaan bsp cantik .. blh ke stop insulin tu ? saya dari nilai negeri sembilan 😊#pleasehelp #bantusharing

2 Balas

sy pon insulin juga...klau xccuk n hnya mkn ubt mmg bcaan pg akn tggi klau ccuk bru bcaan cntik so doc kta mmg kna ccuk smpai bsalin sbb gula tggi bhya blh lhir ank pramatang...sbb thun lps sy just mkn ubt xda ccuk pn mgkin dsbbkn sy mkn kek gula naik tggi trus leaking esk time kndgn 21w and ank tpksa dimatikn sdri dlm perut....

ikut nasihat doctor. selalu nya bacaan cantik lps insulin sbb dri insulin tu. membantu krg kn paras gula dlm darah.