Hanya ini tahu

Assalammualaikum dan salam sejahtera para ibu ibu. Sye ingin bertanye. Adakah boleh utk kita bersama pasangan di awal kehamilan? Contoh kalau usia kandungan baru 4 5 week#ingintahu #pleasehelp #firstbaby #pernahgugur2tahunlepas

1 Balas

blh je klau awk xde rase sakit o kuar darah..klau awk ade rse x slesa or kuar darah stop la..xpun awk bincang ngn suami..sbb awk kte pernah gugur..so ape kate puasa dlu utk bersama..tp blh je kan klau puaskan msg2 dgn care lain utk sementara waktu ni utk jge kandungan..klau dh melepasi 3 bln tu blh la cube2

3y ago

InsyaAllah amin2..smge mommy ngn bb terus kuat..jauh lg perjalanan tu..jge kesihatan jg pemakanan