Feeding ?

Assalammualaikum dan salam sejahtera. Hi mommy² di luar sana... Sudilah kiranya mommy² d luar sana kongsikan pengalaman nk bg anak mkn bila dh masuk 6 bulan ni.. Apa yg bole apa yg x boleh.. Emm bole ka anak seawal 6 bulan di beri mkn seafood yg di kisar halus bersama bubur nasi? Puas sy google tp xjumpa. Mohon perkongsian dr semuanya. Terima kasih in advance ?

2 Balas

Sis blh follow fb happy baby food malaysia, kt situ mcm2 resepi ada..

4y ago

Terima kasih 😊