Assalammualaikum admin sy da hbis berpantang 44hari. harini masuk hari ke 48 tapi 2 hari ni darah sa

Assalammualaikum admin sy da hbis berpantang 44hari. harini masuk hari ke 48 tapi 2 hari ni darah saya turun semula dalm kuantiti 3 ke 4 titik camtu darah y segar bewarna merah...dan saye telah ambil suntikan depo....sy muskil sekrang ni ,drh y trun tu masih darah nifas atau darah haid atau sy tumph darah??sy xde rase sakit kepala atau perut ....boleh admin siarkn soalan saye ni??? #mummyrunsing...

1 Balas

darah nifas max. 60 hari. memang beza tempoh pantang yg dibuat iku adat dan tempoh darah nifas keluar.