tekanan darah tinggi

assalammualaikum .. ada sesiapa ada pengalaman darah tggi ketika hamil? sy bru nk msuk 4 buln.. sjk2 ni tekanan darah sy agak tggi.. ada cadagan apa2 x untuk kurangkn tekanan darah ..

1 Balas

Mcm sy..nak dekat due..skg 37weks tekanan buat hal la pula...sy try makan limau gajah tiap hari..kemarin cek ada ok suda...tp kena cek tekanan selang sehari sampai 29/6 klu tinggi masa tu..terus admit wad .. Takut risiko😑😑😑

4y ago

Kena cek di kk ke sis?