perasan lain2

Assalam..mommy semua Sapa ada pegalaman d sini .perasan lain2 je timbul ..ada rasa mahu muntah .mahu menbuang .pening .loya2.mcm mula2 pergnt saja ..apa kh nie biasa .saya nie ank ke4 dh x penah alami bgni Padahal dh 36wek Bbytwin.?

2 Balas

Samala...sy 28w start rasa loya dan muntah2. Nasibla bukan hari2. Harapnya xlama....anak2 sebelum ni xda pulak jd gini.

Saya masuk 27 minggu Dh start kena alahan balik.loya2,MCM masa awal2 pregnant