Folic acid

Assalam.. wktu sesuai consume folic acid pgi ke mlm blan posa ni..?? Tq #4week3day

6 Balas

Sy makan folic acid y jenis iberet .. makan setiap jm5 subuh 😍😍 so skrg takde bezalah , sy makan masa sahur hehe .. consume dgn sunquick tanpa gula , sgt menjadi .. hb naik dan xde sembelit

Sblum sahur. Bagus sis dh start mkn awal. Folic acid bkn utk mngndung shj, yg x pregnant pun digalakkan mkn utk generate new cells dlm badan. Bgus utk kulit juga. 🥰

awalnye sis dh dpt ubat, sis g checkup kt kk ke beli sndiri. klau sis pose blh je mkn lepas brbuka atau sahur

1y ago

sye beli sendiri di farmasi... blum lgi buku buku pink..

saya selalu telan before tidur. iberet busuk😂

Waktu sahur, okay. Berbuka pun okay.

better sebelum makan sahur