Baby kurang gerak

Assalam, sya dh pregnant 33weeks, hari ni baby kurg bergerak dan tendang, x cukup pun 10x, tapi masih rasa jantung dia berdegup, risau tkut pape jadi kt baby..patut tggu keesokannya dulu gi hospitl cek kandungan?..atau ni normal makin nk dekat due baby mmg kurg gerak?..

1 Balas

Kalau tak cukup 10 kali gerak haritu jugak kena pergi check hospital sis. Bahaya kita tak tahu keadaan baby macam mana dekat dalam tu.