susu

Assalam .. Susu ape yg elok untk ibu preg? Usia kndungan 11 minggu.

17 Balas

Farm fresh kurma.. Sy amalkan susu tu je spnjng preggy. Mmg hb cantik 13 je. And bertenaga.. Dah 37 weeks pon alhamdulillah masih boleh buat kerja2 yg agak berat bdn tkda skit2.

Kalau saya doc/nurse suggest minum susu tepung fullcream biasa je .. mcm fernleaf . Sbb katanyaa susu maternity Ada gula .. 🤗

Sy mule2 pregnant minum susu wildan/lazz kurma utk kuatkan janin...pas masuk fasa 2 baru tukar ke enfamama...

tgok atas sis. mcm sy, konon beli susu mahal, last2 alahan, x leh nk telan. last skali beli susu segar jek...

Saya minum fresh milk farmhouse je. Kalau tak nak minum susu pun takpe. Makan pil kalsium je

Sy minum fernleaf je.. Tp xmik full cream tkut lekat gdm..

Saya minum fissomum hb naik dgn jaya

Frisomum ok sbb rsa dia xmuak.

sye xminum susu haha

I drink fresh milk.