Tanda bersalin

Assalam semua.. Sy skrg tgh prgnnt 38week.. Rase xsabar sgt2 nk bersalin.. Mcm2 cara sy buat nk kasi turun tanda cepat,,tpi tetap xjalan..😂😅Tak larat sgt2 dh bwk perut mmboyot ni.. Xsabar nk tgk bby dpn mate..😍😍 Skrg ni just sakit sgt2 kt area celah kngkng ni.. Nk brgerak,,baring ke ape skali pun seksa sgt2 rase.. Sakit kdg smpai nk ngis.. Ingt nk pi jmpe bidan ke ape mntk diurutkn tpi blom ade klapngan mase.. Sy pun ade mslh gbs +.. Skrg ni tgk kputihan pun smkin teruk.. Bnyk.. Nk gitau doc time check up tkot nnti dikasi antibiotik lgi.. Jenuh mkn ubt tpi xjalan.. Ade x yg mcm sy doc cdangkn brsalin induce?? Jgn kecam tau.. Saje nk thu cite sis2 semua..😂😂 #excited #secondbaby

1 Balas

Haah saya pun doctor suruh induce sebab gdm. Perit sikit tapi okay dah semua dah selamat. Awak macam mana? Nak bersalin belum?