Tak suka air masak

Assalam semua saya nak masuk 10w pregnant. Tp mmg x suka air masak. Minum je trus rasa mual + payau mulut pahit sngat2. Tp kalau vitagen less sugar, milo, jus buah camtu elok pula minum. Air putih je susah nak telan. Cemana ye sis2 skalian? Kang x minum air masak tak elok pula, nak minum tekak xleh nak trima pula. Btw air kami kat rumah ni air coway. Mmg takleh la nak telan air payau je rasa mulut ni

46 Balas

sama mcm makcik sy.. dye xbole minum air cuckoo.. air mineral yg btol je bole minum..

Sama la Saya dulu. Kalau Minum ais kosong baru lalu nak Minum. Kalau suam ke Tak lalu

Kalau rasa payau,pahit..sy minum air sejuk.. Lps dah OK sikit baru air suam

Aku sehari minum air 4 liter 😂😂😂 tak boleh hidup tanpa air.

Try beli air mineral dlm botol bukan Coway ke cuckoo ke

kene paksa