Takde selera makan

Assalam semua . Normal ke klu awal preggy dulu saya selera sngt mkn . Tapi bila msuk 8 weeks ni dia mcm dah takda selera mkn tu . Kdang mkn sehari sekali ja . Yg bnyk mnum air kosong je . Ok ke camtu?

4 Balas
 profile icon
Tulis jawapan
TapFluencer

Samalah kita, awal pregnant berselera sangat nak makan dengan tak ada alahan. Masuk je 8 minggu, hidung saya jadi sensitif dengan bau, tak boleh makan benda berulang dalam seminggu tu

saya baru 7w dah tkde selera, fav food semua tk layan mcm takde nafsu, tngk mknn pun taknak必 tp tetap telan jela mana yg boleh, taknak bg perut ksong nanti angin pulak必

Kita sama sis, awal haritu makan tak henti2. Sekarang 2 sup je makan pastu dah tak lalu

TapFluencer

Wsslm. Normal tapi make sure makan juga even dalam small portion