Trimester 3,baby lambat or xbrapa aktif..

Assalam semua.... Nak tanya,sekarang saya dh masuk trimister 3,and baru masuk hari ketiga kira pergerakkan baby... Normal ke xbrapa nk rasa gerakkan bby,gerak pun halus² jer...tapi gerakkan sampai 10x juga dalam sehari... Risau sbp baby 1st...#ingintahu #firstbaby #pleasehelp #firstmom #seriusnanya

2 Balas

Wsalam, klu ckup 10x should be ok. Makin dekat due, makin slow. Sy 33w pun xbnyk tendang kuat sgt, sbb ruang dh padat.

Biasa la tu..baru lagi ….baru 3 hari kira….nanti lama2…gerakan baby makin aktif……