Perut mengeras dan cramp

Assalam semua mommy's.. nak tanya sikit. Kenapa ya perut kita tiba2 mengeras, start dari ptg semalam. Padahal smlm ade jgk baby gerak2 dlm rahim. Lps lewat ptg smlm. Mengeras dan baby x gerak sngt. Lps tu kadang bawah perut mcm cramp..mcm berat sngt. Sya risau pulak.. first to be mom kan..skrg baru 35 minggu. Normal tak ye kalau ikut pengalaman ibu2 dalam ni.. #seriusnanya #ingintahu #firstmom #firstbaby #pleasehelp

1 Balas

normal sis. biasa kepala dah masuk laluan. kira fkc mcm biasa,kalau ada masalah boleh tanya nurse.

2y ago

terima kasih sis.