Susah lekat selepas keguguran. Ada petua untuk mudah lekat semula?

Assalam semua, lebih kurang 10-11 bulan lepas saya keguguran pada usia 8 minggu. Tapi sampai harini saya masih belum ada rezeki lagi untuk tambah zuriat.. ☹️ Setiap bulan mengharap berita gembira. Setiap bulan juga period akan lewat 6-10 hari.. Setiap kali nak period perut kiri bawah mesti sakit sampai tak selesa.. Ape perlu saya buat? sebab saya cek dokto pun takde pape masalah katanya.. #ingintahu #pleasehelp

2 Balas

InsyaAllah ada rezeki nanti sis.. Banyak2 kan bersabar.. Doa banyak2 ye.. Sama lah dgn sy.. 2 kali dah miscarriage.. X lekat2 lagi.. InsyaAllah nanti ada rezeki bt kita.. Aamiin Aamiin Ya Rabbal Alamin.. 😊😊🤲🏻🤲🏻

3y ago

aamiin2 ya rabb.. sama2 kita ya.. moga Allah permudahkan

kalau dh dr kate xde mslh means jwpn nye pd allah shj la..doa la bnyk2..blm rezki lagi la tu..dah jumpe dr menas dh usaha selbih nye tawakal pd allah..bila dia nk dia bg..sy lps gugur 3 tahun tggu bru lekat blk..

3y ago

Allahuakhbar.. terima kasih ya.. In shaa Allah saya lebih sabar menunggu..