Baby first czer tp baby second boleh ke normal kalau jarak anak kurg 2 tahun?

Assalam semua. Ada tak kat sini yg lahirkan baby secara czer then jarak dgn anak seterusnya kurg dr 2 tahun tp boleh beranak secara normal? Mohon share tips dan experience. Kalau boleh this time nak beranak secara normal. Terima kasih.

1 Balas

waalaikumussalam mommy. mommy boleh baca jawapan dalam soalan yang ni. https://community.theasianparent.com/q/sapa-kt-sini-beranak-sulong-czer-dan-jarak-dekat-saya-ank-pertama-czer-meng/785626?d=android&ct=q&share=true semoga urusan mommy dipermudah ye.