Sakit ari ari

Assalam. Saya baru 32 minggu tapi kemaluan saya ni sakit sngat2. Normal ke? Jalan pn kena pegang je sbb asyik sakit je. Kalau bangun dari tido tu lagi lh. Rse mcm tk boleh nk bergerak. 32 minggu normal ke mcm tu? #firstbaby

1 Balas

Normal puan.. Sama dgn sy dulu.. Sakit sengal tak tau mcm mana nak describe. Tapi normal sbb berat bayi semakin bertambah menekan pelvic.. Sabar ya puan. Puan boleh beli bengkung yg khas utk ampu perut nnt ya.