Susu terbaik untuk pregnancy

Assalam, nak minta cadangan susu untuk ibu mengandung yang terbaik apa ya? Tamar milk okay ke? Saya dah nak masuk 7 bulan, tak pernah minum apa apa selain folic acid. Perlu ke minum susu semasa mengandung?

3 Balas

Susu tak wajib pon, yg penting mkn mknn yg byk khasiat, sy since pregnant xbole mnum susu, cirit birit, so sy makan buah sayur semua tu. And mmg fllw je apa kkia bg dgn xbg mkn

2y ago

Sama-sama, semoga doanya berbalik pada awak

for me bagusnya hl marigold shj .. less sugar. nak elak gdm .. kalai family xde masalah kencing manis n sis mampu mengawal berat badan xde masalah nak consume susu lain

Tak perlu pun takpe, tapi saya baru start minum on 25w, susu similac