Tak boleh makan sayuran hijau

Assalam n hai ibu2 .. nak tanya pendapat.. since pregnant trim 1, saya tak boleh makan sayuran hijau cth bayam n brokoli tp skrg saya mengamalkan jus mamariam dan susu ibu mengandung. Adakah ianya okay? Atau ibu2 boleh bg suggestion utk saya yg baru mengandung anak pertama?

1 Balas

xmkn syur sbb mual ka ap? syur hijau bntu perkembangn janin yg baik...sbb ad zat besi yg baik..klu xboleh mkn syur, try mkn buah...buah jmbu batu sgt elok...