KEPUTIHAN MASA HAMIL

assalam mummy . lately ni sy prasaan makin bnyak pulak keputihan ni 😥 sy pregg baru 6w3d harini . kalau g klinik ubt apa yg doc bg ye mummy ?? risau jugak kadang2 .. klau femine wash brand apa yg sesuai untuk mom pregg ? thankyou mummy ❤️#pleasehelp #seriusnanya

1 Balas

wsalam.. sama la sy pon.. byk juga.. sy kerap cuci dan tukar pantyliner ja. dan makan yogurt.

3y ago

perisa asli makan. dan ambik sdkit cuci bawah guna yogurt tu..