Pemprosesan susu

Assalam mummy gorgeous❤ Maaf saya nak bertanya, Bila ye susu diproses semasa kita mula mengandung? Semasa trimester keberapa ye? Mummy-mummy boleh kongsi tak? #anak1st

2 Balas

Saya masa 1st baby breast da hasilkan susu masa 34w. To masa 2nd baby masa 32w da ada cairan lelehan drpd nipple. Jangan picit. Tp kna selalu bersihkan spya xberkerak n menyumbat liang susu.

4y ago

Tq share sis, okay saya ikotkan nasihat sis. Kalau saya dah kua cairan tu ye😍

Ikut bdn seseorg...tiap org xsama...sy lps bsalin br ada susu...ada org masa pregnant dah ada susu...rezeki masing2