keluar lendir putih susu dan pekat seketul .

Assalam moms . pg tdi lpas breakfast sy smbung tidur pstu trkjut jam 9.30am n rsa melekit kat miss v . bila check tgk2 ad keputihan putih susu yg pekat n tebal . bila sy trik tu jd panjang sgt mgkin sbb terlalu banyak . n tak berbau . first time nampak mcm tu . normal k sy 36w harini 🥹 sy takde sakit pgg k ape .. xde bleeding .

3 Balas

Mucus plug kot tu

10mo ago

haah sy bru je bca .. mgkin btul kot mucus plug sbb tekstur dia sma n mcm logik jgk tnda tnda nk bersalin kluar .. thanks awk 🫰🏻

ade gatal2?takot gbs

10mo ago

xde gatal2 awk , wrna pom putih susu pekat mcm hingus . bau pom takde

Mucus plug kot tu

10mo ago

haa sy bru baca kat tt ape tu mucus plug .. mgkin ye kot .. ptnda nk bersalin mgkin dlm 2 minggu dc ckp . btw trima kasih awk 🫰🏻