DOBI

assalam mommy..boleh ke basuh baju baby n keringkan di dobi ya...risau pulak takot apa2..yela kat dobi tu bukan sorg dua yg mendobi.. Pengering mesin basuh kat umah ni problem..tambah pulak sekarang asik hujan aje.. #30weeks

5 Balas

sy cuci tangan sbb geli la dobi. duk imagine org basuh underwear yg entah dia punya pengotor tahap mana pun xtau. tambah2 nk basuh baju baby..tp terpulang...boleh je kalau nak dobi. pilihan masing2

Sy plak ikut keadaan..ehehehehe...kalau free time memang bsuh guna tngan...kalau malas skit mmang dobi...tpi jrg la pegi dobi..sbab ada jga kan msin basuh..😂😂

Kalau sy dobi je . Nak buat cmne kalau spin washing machine xbole guna . Terpaksa laa . Think positive . Kita nak yg bersih je . Jgn risau laa .

Pegi Uma sedara tompang basuh baju ♥️

Baby belum 6 bulan sy mmg xmasuk mesin..