skincare

Assalam mommy² gojes? sy bru first time nk ad bby. Skrg da 7mggu 5 hari. Skin Muka bila time prgnt nie mulai brubah. Ada x spe² yg alami mcm sy nie & bleh x sggst kan prduk ap yg ok? arap mommy² dpt mmbantu??

24 Balas

nasib sya msa prgnent muka xnaik jerawat..mkin flwlss mcm slalu😁

5y ago

tulah..alhamdulillah sampai skarang jrwat dtg n pgi mcm tu 2 je

Kita sma sist.. Sma 7week 5 hri.. Lpas tu jerawat penuh muka.. Mcm mna nk buang jrawat.. Hmm.. Mkin hri mkin bnyk

Sis boleh try produk bougas beauty. Selamat digunakan, tiada merkuri dan ibu mengandung boleh guna. Boleh follow ig @bougasbeauty.teera atau sis boleh whatsapp terus 0173070860

Hehe sy yg selama ni sangatlah susah naik jerawat pun tiba2 naik 3 ketul besar terus kat muka. Tak pasti jerawat ke apa, tp sebab kat badan pun ada jugak so sy pergi klinik. Doc cakap infection. Time preggy ni memang mcm2 sikit.

5y ago

Kan sis. Sblm2 nie. Xdak. Skrg da prgnt ad. Xpa. Demi anak😊