Sakit di rahim

Assalam mommy ii semua , saya nak tanya normal ke 37 week sakit sekat rahim . Sakit sangat macam senggugut tu,saya dah 2 hari tak cukup tidur sbb sakit tu datang kejap ii lepastu hilang.tidur malam asik terbangun sbb sakit bila di kira .dalam 10 minit mcm tu sakit tu dtg? Normal ke ? Sbb tak ada tanda ii lagi darah smua tkde lg em tolong mommy ii? Saya kena pergi hospital ke?

2 Balas

awak saya sakit contraction pergi hospital 4cm dh tau masa doctor check. xde tanda turun darah atau air ketuban pecah. ketuban tu pecah masa dkt hospital. selepas doctor seluk nk check bukaan awak dh contraction kerap sampai dlm 10minit dh kenapa awak biar. awak boleh tau condition baby awak dlm rahim ke?

Kalau kerap tiap beberapa minit, boleh jadi contraction.