Baru masuk 37 week

Hi mommy ii normal je ke kalau kita dah 37 week tapi takde apa ii tanda sakit atau apa ii 🥹 risau jugak tgok orang smua cakap pasal sakit celah kangkang dll tapi saya masih takde apa ii rasa or tanda .. #ingintahu

5 Balas

Setiap individu.. tanda bersalin & journey mengandung tak sama. Selagi check up klinik doktor tak cakap apa2.. pergerakan baby ok, so inshallah semua nya ok. Jangan risau ya. Fokus pada kehamilan Puan & think positive.

Alhamdulillah tak sakit celah kangkang sis..kalau kena berkerut muka tahan sakit nanti😂 Sy hari ni 37 minggu 1 hari..sakit celah kangkang, nak angkat kaki pun sakit. 3/2 ni serah diri InsyaAllah 4/2 czer

Alhamdulillah xsakit apa senang nk bt kja² rmh .. sy sakit bdn smua dh .. nk bt kja rmh SMU jd bebai ,ank² asyik kna mrh ja 😢 .. mak stress dgn bdn sndiri alahai

hai. bagus la sis tak rasa sakit kat celah kelekang tu. sakit dia tak selesa. macam saya, sakit kat tulang pelvik. nak bergerak punya la sakit.

Saya alhamdulillah 37wks 4 days takde rasa sakit / tanda apa pun buat masa sekarang 😅 cuma kerap mengeras dan kencing je.