Hari ke 20 berpantang

Assalam mommies, saya hari yang ke 20 berpantang dan bersalin secara czer. Semalam saya kena sembelit dan harini saya terus kena gastrik. Saya jadi risau dengan keadaan saya dan baby. Ada ke mommies yg sama pengalaman dengan saya.

4 Balas

jaga makan. banyakkan minum air masak. makan buah oren, buah prun. jangan skip makan. kalau breastfeeding memang cepat lapar, kena kerap makan.

Boleh beli ubat lawas ummialya, dapat cairkan najis. Jangan biarkan sembelit lama2, nanti nak teran nangis

8mo ago

Agen dia atau online, sy guna ubat tu sampai skrg

Banyak minum air suam. Beli ubat cair najis tu mudahkan buangan

Beli ubat cair najis kt farmasi tu bnyk mkn oren betik