baby kurang gerak

Assalam mommies. Saya 34week preggy. Lately ni, baby kurang gerak. Kadang2 12.30pm or pukul 1pm baru start rasa kicking. Pastu nak cukup 10kicking kadang nak tunggu sampai 6.30pm or 7pm. Adakah normal? Saya jadi risau dan mula tak sedap hati dan fikir bukan2. Sebab saya pernah gugur 3kali. Mohon advice.

1 Balas

Waalaikumussalam. Better pergi hospital terus. Nnt diaorg blh bt ctg nk tgk bacaan jantung bby tu.