Spotting bila ya ??

Assalam mommies, Nak tnya normal ke Malay xde spotting Dan minggu keberapa selalunya terjadi spotting tu. tq

2 Balas

X semua org ade spotting.. Sy weeks 4 ade spotting.. Tp sy ingt sy period.. So buat biasa je la.. Tp sehari je.. Then right after tu mmg morning sickness apa smua.. Try check urine double line sgt pekat.. Pergi scan dah 6 weeks dan hearbeat pon cantik dah berkelip2.. Kalau xde spotting mgkin cuma discharge je.. Y mcm nmpk keputihan warna mcm merah sikit.. Tp tu normal.. Don't wory

2y ago

Baik terima kasih ya

saya sampai sekarang takde spotting,skrg dah 8 week. tanya dr dia cakap normal. tapi mcm saya haritu mcm risau juga knpa tak spotting baby okay ke tak,tapi jangan diminta la spotting tu. alhamdulillah bila 7 week g scan dah boleh dengar heartbeat. semoga dipermudahkan urusan sis🥰 doakan saya juga,skrg tgh tahan wad sbb asthma🥲

2y ago

Terima kasih sis. Semoga dipermudahkn sgala urusan