Result upt

Assalam mommies, kalau result kluar less than 5 mins, valid tak ekk? Lagi satu mcmane nk kira dah brape weeks kandungan kita?

Result upt
12 Balas

tahniah . kalau nak tahu brapa week . saya akan trus p scan 🤣 senang sikit . nanti trus p scan jaa . n tnya nurse bila boleh buka buku merah skli 🤩

Last period bila...?kiraan dr hari pertama dtg bulan...pastu pergi kat google taip edd calculate nti dia bgthu dh bpe weeks dan tarikh due skli

Kiraan edd start dari trikh first day mommy last period..

Kire dari hari 1st piriod x silap

Tahniah 👏🏻👏🏻👏🏻

kire dr hari 1st period

tahniah,, 😁

Positif la tu

Tahniahh

Tahniah