Insyallah, Tips ikthiar hamil...

Assalam Momies semua , sye baru lepas keguguran bln 9 tahun lepas anak first kguguran 3bln, sye nak ikhtiar hamil ... momies boleh suggest mcm mne nk lekat cpt ? ade mkn suppliment ape2 ke? 😔😔 Tq #bantusharing

2 Balas

assalamualaikum sis..sis boleh try consume susu kambing MyMila..sis boleh contact no ni untuk tanya berkenaan dengan susu MyMila Wasap.my/601164355071 semoga apa yg sy share ni bg manfaat buat sis😊

wslam sis..klau sis nak iktiar cara tradisonal boleh wssp saya..0166654419