Miscariage

Assalam. Maaf kecemasan. Malam ni isteri saya dah mula kontraksi teruk keguguran. Baru mula keluar darah tpi dia mengadu kesakitan teramat sgt. Boleh ke dlm keadaan ni dia ambil ubat tahan sakit dulu utk kurangkan kontraksi ni?? Saya tgh siap sedia utk bawa isteri ke hospital malam ni 🙏🙏#pleasehelp #tolong #keguguran

1 Balas

boleh makan panadol 500mg encik. boleh la kurang sikit tapi still akan terasa jugak sikit la. sbb saya dulu pun begitu. moga dipermudahkan semuanya