Ruam pada leher baby

Assalam korangg .. saya takk sure laa kan .. dekat leher baby saya adaa bintikk ii merakk tau .. macam orgg dewasa kene gatal ii .. shaa takk tau tu sbb panas atau habuk .. kadangg ii shaa jadi takut tgkk .. gambar tu .. shaa baru letakk bedakk dgn krim pelembab .. #firstbaby #ingintahu #pleasehelp

Ruam pada leher baby
3 Balas

Wassalam. Better bawa anak jumpa doc ya takut melarat. Selalu part leher baby makan masa sedikit nak sembuh. Anak buah saya pernah kena merah² di leher. Moga anak diberi kesembuhan ya. Aamiin

puan dh bwk ank g klnik? jumpa doc? nnti doc akan bg ubat sapu yg sesuai dgn mslh kulit yg dihadapi baby .mg bby puan cpt sembuh ya .Allahuma aamiin Ya Mujib

krim pelembap tu dpt prescribe dri doctor atau beli sendiri kt farmasi? kalau farmasi,boleh tau jenama krim tu? brapa hari dah anak kena?

2y ago

alhamdulillah takkde bintik ii daa .. cumaa merahh ii je