Pengalaman Yang Indah

Assalam ibu2 Mgu ni dah masuk mgu ke 18. Baru semalam je dengar degupan jantung baby izz. Pagi ni dapat rasa baby izz bergerak. Subahanallah.. Sentiasa nantikan gerakkan baby izz.. Semoga baby izz membesar dgn sihat dan sempurna akal dan fizikalnya. Aamiin..

Pengalaman Yang Indah
1 Balas

Alhamdulillah. Seronok kan dgr degupan jantung baby tu. Lepastu dpt rase baby gerak2 dlm rahim. Happy rasenya. Semoga baby membesar dgn sihat dan sempurna.

4y ago

Aamiin.. Betul tu.. ☺️ Terima kasih ♥️♥️♥️