About Essential oil

Assalam ibu2, Ada tak kat sini ibu ibu yg tidur guna essential oil xkre la spu ke atau letk dlm air humidifier/diffuser.. kalau ada okay x? Dan selamat ke utk ibu ibu preggy? Mohon percerahan?

1 Balas

Guna produk tasneem je sis.. Semua dibuat menggunakan essential oil.. Takyah beli diffuser dah🤗

4y ago

Kalai utk tidur guna sleepy Pillow mist.. Spray je kat bantal.. Sbb ada lavendar.. Kalau utk lenguh kaki boleh guna kalmy lotion.. Semua selamat digunakan sbb produk ni newborn dah boleh guna..