susu drop

assalam ibu² semua...boleh share tips untuk tmbahkan susu badan?? baru² nii susu drop habis...tk tau apa punca...mcm² dh buat...kerap df,,tuam ngn tungku,,power pumping,minum barli,,mkn roti jagung,,minum air masak bnyk²,, makan sayur,,minum air cikang,, semua dh buat...tp masih tk dpt nk supply on deman ?? boleh bantu saya tak... terima kasih

1 Balas

Baby lactching dgn baik time bf? Jika ya, teruskan bf bila dirumah sbb susu based on demand and supply. Teruskan positif ye.. dan cuba makan susu kurma..

5y ago

dr pemerhatian baby latching dengan baik...tp tk tau lah pd pandangan org lain kann...ok hr nii nk try susu kurma plak...terima kasih ya puan