Breastfeed - Air Susu Drop

Perjuangan kita sebagai ibu untuk memberi yang terbaik buat si kecil, baru 1 bulan lebih air susu dah makin drop. Makanya sebagai ibu kena buat macam² supaya air susu tidak berkurang. Ibu² nak tanya selain makan kapsul kalsium, minum susu, minum air masak, minum milk booster, apa lagi ya cara ibu²?

Breastfeed - Air Susu Drop
1 Balas

Jaga jadual pumping sis..sy x mkn apa2 supplement Coz sy x percaya semua tu...yg utama sy amalkan minum air putih lebih, pam setiap 3 jam siang & malam kalau dlm pantang la...lepas tu jgn stress2🙋🏻‍♀️

4y ago

Milk booster tu, sy buat sendiri dari rebusan kurma, longan etc.. Kapsul kalsium saya ambil atas nasihat Dr, utk tulang dan rambut 😀😀