Perut memulas & sakit di pinggang

Assalam ibu2 ... normal ke kalau kandungan 35mggu 6 hari perut asyik memulas , kdg2 sakit mcm ingn buang air besar .. bby gerak ... x ada turun tanda darah atau air ketuban.. kecuali lendir keputihan , maaf pengalaman pertama #seriusnanya #1stimemom

2 Balas

sy pun 35weeks hari ni.. dh start sakit ngilu bahagian miss v.. terasa mcm bby turun.. risau pulak takut bersalin awal.. bby plak makin aktif dia seharian duk bergerak.. nak2 kalau sy berjalan @ berdiri.. dia punya ngilu tu sakit sgt..

wkslm. . nk branak dh tu. .tgu masa ja lgi