Positive ke?

Assalam ,ibu2 dan bakal2 ibu semua ,positive ke ni ? Cycle sy 25-28 hari Hari ni hari ke 22 cycle (3-6 hari before period) Nk sgt positiveee, dah 3 tahun menanti , Doakan sy ye ameenn ya Rabb

Positive ke?
10 Balas

Sy check 2-3hari sblm expected period date, lebih kurg mcm ni. Samar sgt2. Down kjp.. Lagi 2hari sy check naik 2line,but still samar. Rasa ada hrpn pregnant. Tak nk excited sgt. Tunggu period date sampai, tak dtg gak. 1hari lewat terus sy check guna digital clear blue, takmo bersangka2 dah. Alhamdulillah, pregnant 2-3w. Now dah nk masuk 6w. Sy doakan sia pun sama, masih ada harapan. Doa byk2 sis. Plus jgn trlalu brharap, biasa2 je. Kalo negatif, set kt otak belum masa yg tepat Allah nk bg rezeki anak. Cuba lagi. Positif😊

puan test 2 minggu lagi ya. ditakuti ni evap line. puan ikut betul2 tau arahan penggunaan dia. saya doakan puan diberikan rezeki anak. inshaaAllah ada hikmahnya..

tak sure. 2-3 hari lagi cuba awak check lagi, semoga ada rezeki ya puan. doakan saya mudah bersalin next week due 🥰

cuba test sekali lagi..yg bagus guna air kencing yg pertama pagi sbb hormon tgh active masa tu..

repeat upt test lg ye sis..semoga ada berita gembira utk sis..🤗

ni evap line. sbb air kencing terlebih selalunya.

Mcm positive sis try lgi lps 2-3 hri.. ❤️

avap line.negatif

Negatif

-ve