Minta doanya ye mummies

Assalam ibu², bulan lepas pd 22/1 saya keguguran 5w. And sekarang saya pregnant lagi 18/2 , 3w+ . Taksempat 1 kali bersih period. Doakanya baby kuat yee. Sis masih trauma, tapi kne kuat untuk baby kan #Mintadoanya #First_Baby

Minta doanya ye mummies
3 Balas

Aminn..moga dipermudahkan urusan nya..jaga kesihatan doakan sy jugak pejuang 2garis semoga Allah perkenankn doa untuk ad zuriat..🙏🏻

4y ago

amiinn.. terima kasih ye. Semoga urusan kita dipermudahkan 😊

inshaallah sis . ♥️semoga kandungan sis kuat . sis jaga diri elok2 tau . awal2 ni jangan byk sangat bergerak dan buat kerja berat2 🤗🤗

4y ago

Aminn.. thank you. Doa yg baik² berbalik pd puan juga ye🙆

waà cptnyaaa.. Sy gugur jun 2020. upt positive dec 2020. doakan Saya jugak first baby

4y ago

tula Saya risau juga. InsyaAllah.. semoga kita sama² kuat n baby sihat.