38w head not enggage

Assalam ibu ibu. Minta pendapat dan jawapan dari semua. Harini checkup kk 38w tapi kepala baby tak masuk laluan lagi. Esok baru scan dengan doktor. Risau sangat kalau jadi macam ni kita kena pujuk baby, lagi kena buat apa ya? Ni anak first saya dan saya sudah kehilangan ibu untuk bertanya. Mohon sangat ada yang respon. Terimakasih semoga urusan kita dipermudahkan Amin.

2 Balas

ada bidan share dengan saya...selepas solat subuh...banyakkan merangkak ...insha Allah baby akan masuk laluan

Aamiin