Angin banyak

Assalam hyer momiess..nk tnya..thu x cara nk hilang kan angin dlm bdn ni..perut ni berombak2 kt ulu ati ni..dah mkn pon masih berangin lagi perut ni..nk buat apa pon xleh sbb nk munth je rasa.. #12 weeksss

1 Balas

Hurm..ms preggy ni sis..bab angin tu normal sy rs..ms sy preggy dlu pn mcmtu juge..ni dh bersalin pn msih ada juge angin yg bersaki baki yg tggl..mebi amik ms.tuk hilang..hrp sis kuat dan bertabah mengharunginya spnjng kehamilan..jg dri bebaik ea...cuma tula sis try elakkn mkn mknn yg berangin..tu je blh kurangkn angin..in shaa Allah.