admit 28/2/2020

Assalam hai mama semua..just nk crita..sy kne tahan wad dr semalam sbb cirit berit da seminggu lebih..dan bila sy berada di hospital utk tunggu dapat katil kosong..macam2 sy lihat..ada yg menangis menanhan contraction.ada yg da buka 3cm tp msih round2 lg amik mood sbb x skit.ada yg air ktuban leaking 34w.ada yg uri bawah stafe 3 on 29w dan ada yg kne serah diri ceacer sbb bb songksang ada yg da berdarah sbb kontrantion tp masih nk berjalan walhal badan da lemah elak pengsan je sbb da pucat muka sis tu..dan mlm td sy dpt katil sebelah dgn sis yg da buka 3cm tu..pg td still 3cm pas dia mndi sy x tau mgkin doc induce kot tbe2 dia skit teramat dan sy dgar dia mengerang smbil sbut Allah n mtk maaf kt nurse yg ada kt situ sbb dia x tahan skit.trus dgn sy yg kt ktil pon menangis teresak kenangkn nasib diri yg x lama lg akan lalui benda tu sbb skang sy 34w2d.rasa insaff rasa takot rasa mcm2 la yg sewaktu dgnnya.hrap kite semua yg menghitung hari sama2 kuat utk hadapi smua ni.. #bb first #34w2d

admit 28/2/2020
35 Balas

sy tgh menunggu hari .. 5 tahun dh ni .. rasa takut sgt bila org cerita pasal ni .. walaupn dh ade pengalaman .. tdo pn smpai termimpi2 ... 😅😅