nak tips?

assalam hai ibu2 semua... sya nak tnye ,doktor kata kepala baby dh masuk laluan... ada tak cara untuk cepatkan bukaan? maaf, sya tak ada pengalaman.. sya gdm on ubat.. ni 1st baby sya..

1 Balas

sis kena aktif selalu , banyak kan berjalan , amalkan doa nabi yunus , inshallah senang beranak . pnglaman sy 34mnggu5hari, lg 4 hari nk brnk nurse KD cakap baby dh ad kat laluan . lps2tuu , sakit pon xlama . sy kerap bjalan , banykkan buat2 kja umah yg ringann ,

4y ago

in shaa Allah sis... sya akan cuba.. takot kena induce, org kata sakit... sya kena serah diri 4/11...