sakit dan rasa nilu

Assalam dan hai mommy 2 smua ada tak sapa 2 mcm sy dah 37minggu 3hari rasa skit kat ponggong dan atas tundun kemaluan...bila nak mncangkung pon dah rasa tak blih

1 Balas

Yup.. Sy pon mcm tu.. Tu kesan dr hormone dr badan, yg d kluarkn utk buat ligmn tulang longgar, sbg utk mngmbang utk psediaan bersalin.. Sy nk angkat kaki naik tangga, nak naik masuk kereta pon menggigil sakit kt situ.. Tp tu normal, psediaan nk bersalin.. Insyaallah.. Mudah nt nk bersalah n.. Smoga dimudahkan 😊😊🤗🤗